Jdi na obsah Jdi na menu

Postavy

28. 4. 2013

 Aki Ao 

aki-ao.jpg Aki je strážkyní vzduchu. Její oči mají zelenou barvu jako čerstvá tráva z jara. Vlasy jsou bílé jakoby podle větru. Prvním strážcem vzduchu byl Kazumi Ao. Jakmile se setká s Minamim (synem vědce) ví, že on je pro ni ten jediný.

 

Ame Toketsu 

ame-toketsu.jpg

 

 Ame je strážkyní země. Má dlouhé hnědé vlasy a modré oči. Prvním strážcem země byl Mira Toketsu, který si po pravdě s Ame neví rady. Jednou se ztratí v lese, ze kterého jí pomůže mladý elf Mori Yuujin a do kterého se Ame zamiluje.

 

Mizu Warau 

mizu-warau.jpg

Mizu je strážkyní vody. Její vlasy i oči jsou modré podle jejího živlu. První strážce vody byl Arisu Warau. Mizu je zamilovaná do ninějšího strážce ohně. On jí její city opětoval a vše vypadalo v pořádku a v míru. Ale opravdu to takhle vydrží?

 

Natsu Kasai

natsu-kasai.jpg

Natsu je strážce ohně. Má popelavě bílé vlasy s konci do červena a rudé oči. Prvním strážcem ohně byl Harumi Kasai, který má na Natsua stále velký vliv.

 

Minami Chimaru

minami-chimaru-7.jpg 

Minami je syn vědce, který jednou pomohl Aki, Ame a Mizu. Také je to nejlepší kamarád Natsua. Zamiloval se do Aki, kvůli které se taky dostane do potíží. Stejně jako Aki má zelené oči. Jeho vlasy se podobají barvě medu.

 

Mori Yuujin

mori-yuujin.jpg 

Mori je mladý elf, který jednoho dne náhodou potká ztracenou Ame a pomůže jí najít cestu. Od té doby na ni však nemůže přestat myslet. Má černé dlouhé vlasy a tmavě modré oči, ve kterých se Ame ráda ztrácí.

 

Suiren Yuujin 

suiren-yuujin.jpg

Suiren je mladší sestra Moriho. Má světle modré vlasy, seplé stuhou a zlatou ozdobnou sponou. Její oči jsou stejně tmavě modré jako oči jejího bratra.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Aki-chan - Oooooooh... :D

28. 4. 2013 20:41

Takže se nám Ame-chan bude ztrácet nejenom v lesích a městech, ale i v očích. No to su zvědavá jak z nich uteče. :D

Mizu - Re: Oooooooh... :D

28. 4. 2013 20:58

Já něco vymyslím neboj. Přece bych nenechala Amíčka úplně ztracenou :D