Jdi na obsah Jdi na menu

09-Kasai Harumi

28. 8. 2013

 „Vstávat!!!“rozezněl se po ránu po celém domě Haiirův hlas. Ame odložila knížku, kterou už asi hodinu četla, Mizu si otráveně přehodí peřinu přes hlavu a Aki spí dál, aniž by se probudila. Jen něco zamumlá a přetočí se na druhý bok.

„Mizu vstávat. A jdi probudit Aki, protože to je umění, kterým oplýváš pouze ty.“vtrhla do jejího pokoje již oblečená Ame. Mizu se otočila aby ji viděla a jako tenkrát u Aki doma slítla z postele.
„Au.“zamručela. Ame se rozesmála a šla dolů. Mizu se pracně zvedla a zašmátrala ve skříni pro nějaké oblečení. Když si něco vybrala, oblékla se a šourala se probudit Aki.
„To zase bude trvat.“povzdechla si, když otevřela dveře a viděla, jak Aki bezstarostně spí zachumlaná pod peřinou.
„Aki vstávej.“zacloumala s ní. Nic. Vzala jí peřinu, lechtala ji, šťouchala do ní, vyhrožovala jí bůh ví čím, shodila ji z postele, nechala Sesurua, aby jí olízal obličej, štípala ji, foukala jí do obličeje, ale nic nepomohlo. Nakonec se zvedla a luskla prsty. Na chudáčka Aki se okamžitě vylily snad tři litry ledové vody a ona vyskočila na nohy. Dalším lusknutím Mizu vodu nechala zmizet.
„Vidím, že ses naučila pár triků i bez tréninku.“ozve se ode dveří Arisu. Mizu se usmála.
„Jo. Z dlouhé chvíle, ale myslím, že Aki a Ame jsou na tom stejně. Postupně té moci začínáme rozumět.“řekla a hodila Aki nějaké oblečení. Ta také luskla a v místnosti se prohnal teplý vítr, který ji usušil.
„Příště ne tak studenou.“postěžovala si. Mizu se nevinně usmála a vypochodovala z místnosti s ní v patách. Došli do jídelny, kde už se Ame živila. Měli snídani formou švédských stolů, takže si vybrali co chtěly. Rychle do sebe naházely co jim přišlo pod ruku a pelášili ke vchodovým dveřím.
„Holky vezměte je sebou. Stejně za vámi opět dojdou tak ať nepůsobí problémy.“podají jim Kane, Minamiho a Kotone. Holky kývnou, vezmou si je a jdou. Do školy dojdou překvapivě včas. První hodinu japonštiny přetrpěli celkem snadno. Další tři už byly horší.
„No konečně.“protáhl se Natsu, když zazvonilo na obědovou přestávku. Z batohu mu vyskočil černý vlk. Byl jen o něco větší než Kane.
„Yami kam to běžíš?“zavolal na něj Natsu, ale Yami běžel dál přímo k Mizu. Kane jí vyskočila z náruče a začala se s ním očuchávat.
„Ale pozor Yami. Ona je liška a ne vlčice.“varovala ho se smíchem. Vůbec jí nevadilo, že patří Natsuovi.
„Hahaha. Co to děláš Minami. Přestaň.“začala se smát Aki. Ame s Mizu na ni stočili pohled stejně jako Minami. Aki ovšem myslela svoji ještěrku, protože ten zrovna útočil na její tetování orla. No a orel si to nechtěl nechat líbit a tak škodolibě poletoval po Akiině těle a uhýbal mu.
„Tak dost, oba dva. Někdo si vás všimne.“okřikne je a orel na povel Akiiných citů zvážněl. Poté se již v klidu najedli a když zazvonilo měli matematiku, což znamenalo jejich třídního.
„Toketsu, Ao a Warau čekám, že mi dodáte omluvenky za včerejšek.“podívá se na ně. Úplně na to zapomněly. Vezmou indexi a nakouknou dovnitř. Světe div se, ale jejich omluvenky jsou na svém místě a podepsané Mirou, Kazumim a Arisuem. Překvapeně zamrkají a podají je učiteli. Přelétl je pohledem a naškrábal vedle svůj podpis, který vypadal o dost jinak, než obvykle.
„Jak se mají Mira, Arisu a Kazumi?“zeptá se škodolibě, když jim index vrací. Holky ztuhnou.
„Jak to…“začala Ame, ale přerušil je.
„Znám je už hodně dlouho.“pronesl a mávl rukou ať se jdou posadit. Hodina proběhla už normálně.
„Natsu pojď se mnou.“vyzve ho a odejde ze třídy. Natsu ho poslušně následuje a Yami mu hopsne za límec. Když se vrátí vypadá naštvaně a potěšeně zároveň.
„Co se stalo?“zeptala se ho Ame. S Aki se shodly na tom, že asi doopravdy není tak zlí.
„Učitele posedl Harumi. První strážce ohně.“vydechl.
„Cože?“vyhrkli holky s Minamim svorně. Mizu se na něho zamračila.
"Neříkej mi, že jsi o tom nevěděl?" Natsu sebou mírně cukne.
"Ne nevěděl."ohradí se.
"Proč mi nevěříš?"
"Řekni mi jeden jediný důvod proč bych měla."ušklíbne se Mizu a jde se bavit s Lucy. Natsu zesmutní. Vadí mu, že mu nevěří a kazí mu to jeho plány.
"Přejde ji to, neboj. Na to tě má až moc ráda."uklidňuje ho Ame. Natsu kývne a v další chíli začne zvonit. Mají fyzyku, což je opět třídní a tudíž Harumi.
"Omlouváme se. Potřebujeme se vyzvednout Ame, Aki a Mizu."nakoukne dovnitř Arisu. Harumi po něm hodí posměšný výraz.
"Ano? A pročpak?"zeptá se slizce. Arisu se zamračí. Následně se, ale bez zájmu ušklíbne.
"To tě opravdu nemusí zajímat Harumi."odsekne ledově a pokyne holkám. Ty se poslušně zvednou a odejdou za ním ze třídy.
"Co se děje?"ptá se Ame po cestě k portálu, který se otevřel kousek před nimi.
"Pro tebe nic, ale říkali jsme si, že tě nebudeme nechávat doma samotnou. Aki se líhne orel a Mizu drak. Měli by u toho být."osvětlí a jako první projde průchodem. Mizu s Aki se rozradostněně rozběhnou do svých pokojů. Obě vejce mají opravdu nesčetně prasklin. Netrvá dlouho a obě vejce zaráz puknou, skořábka se rozletí do všech stran a na nich přistanou orel a drak.
"Koukej!"vtrhnou k Ame. Ta se na ně usměje, ale tváří se divně.
"Bože Ame."všimne si Aki krve.
"Nic to není."prohlásí Ame a v tu chvíli se zhroutí.
"AME!!!"vykřiknou holky svorně a přiskočí k ní. Ame ovšem nereaguje.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

lluvia - :D

28. 8. 2013 21:12

Třídní posedlí zlým, mrtvým duchem strážce ohně?? Je mi to nějak povědomé. Asi už jsem to někde v praxi viděla, nebo zažila...:D že by? Inspirace ve škole je nejlepší a nejsilnější. Potom musíš panu profesorovi Š. poděkovat...:D

Aki-chan - Nádhera

28. 8. 2013 16:40

Piš, piš piš, já chcu vidět pokračování. Hned :D