Jdi na obsah Jdi na menu

Prolog + Postavy

29. 7. 2013

Existuje nekonečně mnoho světů a s dalším nově narozeným člověkem přibudou další dva. Lidé si ovšem existenci těchhle světů nechtějí připustit už stovky let, ale opravdu je to tak.  Všichni lidé žijí v jednom velkém světě společně se všemi, ale zároveň se jeho počínáním tvoří další dva světy. Pozitivní a negativní. Pozitivní světy jsou tvořeny tím, co má člověk rád, jak se chová, nebo co hezkého prožívá. U negativních světů je to přesně naopak. Tvoří se strachem, nenáviděných věcí a špatných zážitků daného člověka.

My andělé se dělíme na bílé a černé. Bílí andělé žijí ve světě pozitiv a černí ve světě negativ. Temní a světlí andělé se chovají vzájemné nenávisti už od nepaměti. Od chvíle kdy se objevil první člověk díky, kterému vznikly i první pozitivní a negativní světy.

Jenomže i nenávist může vykvést v lásku. Černý anděl potkal bílého a stalo se něco, co se nikdy stát nemělo. Zamilovali se do sebe. Bohužel nic netrvá věčně. Negativní a pozitivní světy nemohou být propojeny déle než 24 hodin. Ale i tahle krátká doba stačila, aby se jí narodilo dítě. Avšak naneštěstí ta malá holčička byla polovičně černý a polovičně bílí anděl a to se utajit nedá. Jak její matku, tak jejího otce zavřeli a pouze díky tomu, že se narodila v pozitivním světě, nebyla zabita, ale poslána na zem žít mezi lidi.

 

To dítě jsem já a říkají mi Angel.

 

POSTAVY

Roxi Angel

angel.jpg

Hlavní dívčí postava

 

Silver Riki

riki.jpg

Hlavní chlapecká postava

 

Kiramura Hotaru

hotaru.jpg

Vedlejší postava, kamarádka Angel

 

Minami Ruka

ruka.jpg

Další vedlejší postava, kamarád Angel

 

Kazame Byuty

byuty.jpg

Třetí vedlejší postava, kamarádka Angel a naprostý cvok

 

Roxi Katy

katy.jpg

Dalo by se říct, že je to adoptivní máma Angel. Její manžel Josh Angel našel, když ji poslali na Zemi.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář