Jdi na obsah Jdi na menu

Postavy

28. 4. 2013

 Aki Ao

 

anime-girls-artwork-16_large.jpg

Aki je dcera a dědička Dračího rodu. Má zlaté oči a stejně barevné vlasy po kolena. V Ethianu má na levé ruce tetování draka tmavě medové barvy, které začíná ocasem u jejího palce a končí hlavou na rameni a pod i nad levým okem tetování křídel taktéž tmavě medové barvy.

 

Mizu Warau

 

half-wolf-girl-cartoon-31000.jpg

Mizu je dcera a dědička Vlčího rodu. Její levé oko má žlutou barvu a pravé zelenou. Stříbrné vlasy s občasným nádechem modré nebo fialové jí spadají do půli stehen. V Ethianu má přes celou pravou půlku břicha tetování tmavě stříbrného vlka ve skoku.

Ame Toketsu

 

ame-toketsu.jpg

Ame je sestra Aki a Mizu. Její rodiče nemohli mít další děti a tak Mizu s Aki adoptovali. Má zeleno-modré oči a dlouhé hnědé vlasy, které jí na koncích přebíhají do taktéž zeleno-modré. Když Arakian odvede její sestry do Ethianu postupem času jí to přijde divné, ale neřeší to. Až jednou ji Arakian požádá o pomoc a vezme ji také do Ethianu za sestrami.

Arakian

 

arakian.jpg

Arakian neboli Modrý mág je nejsilnějším mágem v celém Ethianu ale nepřiznává si to. Byl to právě on kdo odnesl dcery dvou největších rodů aby Ethian zachránil před katastrofou, která by jinak přišla. I pře jeho snahu předejít válce, ale započala a on proto přivede Aki s Mizu zpět a naučí je vše co potřebují umět a znát. Má modré vlasy a oči. Přesto, že vypadá tak mladě je mu už 37 let.

Suzu a Sen Shinzo

 

 

bfecd8e815_82638273_o2.jpg

Suzu a Sen jsou dvojčata jejihž rodiče se vzepřeli pravidlům, protože jejich otec je drak a matka vlčice. Každý z nich zdědil pouze geny jednoho rodu. Suzu (na levo) zdědil geny vlka. Má světle fialové oči a tmavě hnědé vlasy. Sen (na pravo) je spíše po otci a zdědil geny draka. Jeho oči jsou tmavě fialové a stejně jako bratr má tmavě hnědé vlasy.

 

 

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

lluvia - ...

28. 4. 2013 15:04

:D DOufám, že brzy napíšeš pokračování

Aki-chan - Sexy a to okolní... :D

28. 4. 2013 14:43

Krásní, jako vždy a Arakian je hrozně sexy... :P, ale na mého Suzua nemá :D on je prostě nejlepší :D

Mizu - Re: Sexy a to okolní... :D

28. 4. 2013 14:46

Jak jinak... :D